About Me



  1. Aku rasa aku ni pelik sometimes
  2. Aku bila dalam gambar dan luar gambar memang lain gila padahal aku tak photoshop pun.. huhuhu...
  3. Aku confuse apa yang aku nak dalam hidup ni kadang-kadang
  4. Most of the times aku akan suka apa yang orang tak suka dan tak suka apa yang orang suka
  5. Aku ni fickle minded, sekejap aku rasa benda tu best and sekejap lagi aku rasa tak best... huhuhu
  6. Aku dah jatuh cinta dengan subjek akaun sejak belajar Kemahiran Hidup masa sekolah dulu dan aku teruskan sampai sekarang tapi aku rasa ianya makin pudar.
  7. Oh yer aku gemuk!!!! So kalau korang tengok dalam gambar aku nampak dalam kecik tu memang palsu la. (sila rujuk no. 2)
  8. Masalah utama aku nak habiskan apa yang aku selau mulakan... huhuhu... oleh itu len kali kita sambung lagiu list ni sebab tiba-tiba kekeringan idea... huhuhu