Sunday, June 6, 2010

25 Tahun dah!!!!!


Selamat hari lahir Chempaka!!!!! hehehe... Tua dah aku tahun ni. Dah suku abad dah aku ni, macam tak percaya jer dah 25. Rasanya macam baru jer pergi sekolah semua. Cepat tul masa berlalu kan. Apa yang aku dah capai dalam 25 tahun aku hidup di muka bumi ni pun aku tak tau. Macam takde apa jer. huhuhuhu. Terima kasih bebanyak buat yang wish aku hari tu dan aku mintak maaf banyak2 kalau ada yang aku terlepas pandang nak ucapkan terima kasih balik. Thanks gak buat fellowship aku for the birthday dinner, Korang memang best giler la. Dan untuk pang la, thanks for the birthday lunch, dessert and dinner dan tak lupa jugak "hadiah" yang hampir beli tu. Gila kepelikan kalau u belikan tuk i k... hehehe... THANKS!!!!

Aku sekarang ni tengah bengang dengan satu mangkuk kat area rumah aku ni yang duk stalk aku balik kerja. So sekarang ni aku tak leh nak balik lambat sebab ada mangkuk yang menyusahkan hidup aku. Tak dapat dah la nak jogging kat titiwangsa sebab mangkuk tu.

1 comment:

  1. x yah joginglah kalu g2 gk.lbh baik awk naik mto je jale2 sekeliling kampung.hehe.

    ReplyDelete