Monday, January 11, 2010

Salam Tahun Baru 2010

Akhirnya aku berjaya gak nak update blog ni. Setelah hampir masuk 4 bulan baru hati aku terbuka nak update blog ni. Ni pun sebab dah masuk tahun baru... Kalau tak bersawang la blog aku ni... Sorry yer para pembaca blog aku ni (ceh ayat macam blog aku popular sangat jer... hehehe..) sebab kena tunggu lama baru aku update... Thanks gak pada orang2 yang concern tanya kenapa blog aku tak update2... Thanks yer... Ok la kita tutup citer pasal tak update blog ni...

Anyway masih tak terlambat lagi aku rasa nak ucapkan Selamat Tahun Baru kat korang semua kan... Baru 11 hari jer.. hehehe... Apa azam korang tahun ni? Mesti ada kan... Jangan jadi macam aku yer. Aku tak pernah ada azam pun selama ni.. ehheeh.. Macam tak best jer nak pressure diri aku nak kena follow azam ni. Hahaha.. teruk kan aku ni... Aku tak suka buat azam ni sebab nanti kalau tak tercapai aku pasti kecewa gila... Ada sebarang nasihat tak tuk aku yang malas nak buat azam ni tak? hehehe...

Malam tahun baru tu korang celebrate kat mana... Kalau sebelum2 ni aku selalunya sambut kat rumah jer... Kadang-kadang kul 12 tu aku tido jer.. hehehe... Tapi tahun ni aku kuar dgn budak opis aku... Celebrate kat KL la kononnya.. ehhehe... Nak dijadikan cerita masa nak balik tu kitaorang terlibat dalam kemalangan yang hampir meragut nyawa kami semua... Kereta yang kami naik tu kena langgar dengan myvi dari belakang. Hancur habis dua-dua kereta... Masa kena langgar tu aku ingat kami dah nak mati dah sebab lagi sikit jer kena pembahagi jalan... Masa tu macam biasa budak2 perempuan dalam kereta menjerit kuat gila... Nasib baik yg drive kereta tu pandai control kereta.. Kalau tak arwah dah la kami semua... Oh yer kita orang accident kat Highway Damansara... Masa tu memang kereta tgh laju gila.. Pastu mamat yang langgar kita orang tu rasanya mabuk kot.. Mata dia merah2 semua... Ntah la.. Apa-apa pun aku bersyukur sebab kami semua selamat dan takda cedera parah.. Cuma lebam2 biasa jer... Apa cerita korang plak masa malam tahun baru tu...

Apa-apa pun aku harap Tahun 2010 ni merupakan tahun yang memberi makna pada kita semua... Aku pun tahun ni dah suku dekad dah umur aku ni ha... huhuuhuh... tua dah aku... Lepas ni maybe aku akan selalu update blog ni... Tak pun aku buka lagi satu blog.. hehehehe... Ngada2 kan... Ok la dah habsi waktu lunch aku ni ha... Jumpa lagi ya...

6 comments:

  1. Piston - sakit sbb accident dah tak sakit... Tapi sakit sebab jatuh ada la.. hehehe...

    ReplyDelete
  2. uit..lama tak update...
    xciden? bukan ari tu dah xciden ke?

    ReplyDelete
  3. Menteil - accident bila yang hari tu...

    ReplyDelete
  4. hye u..lame x nmpk update..huhu..mlang sggh new year u kan..awl2 thn dh cmtue..eksiden erk..sabar2..tabahkan hati..hope future akan jadi lebih baik!! ;p

    ReplyDelete
  5. Apiih - Tu la pasal.. kena jadi pengajaran ni.. heheh

    ReplyDelete