Friday, September 4, 2009

Delicious: spicy crab linguini


Ni la makanan yang aku order tuk buka puasa tadi... Nama dia Spicy Crab Linguini with apa tah... Tak ingat plak... Nak kata sedap, tak sedap sangat pun... Btw harga dia RM 24 ke 21 before tax... A bit oily and aku tak suka kacang atas makanan tu... Kesimpulannya linguini tu tak_worth it la untuk harga RM 24 sepinggan. Even Pang punya linguini pun biasa2 je... Tapi at least better than mine.

No comments:

Post a Comment