Friday, August 21, 2009

Bosan


Aku pun nak buat live posting la... Hehe... Dah sebulan setengah tak berupdate blog ni... Sori la hp aku dah tahap kritikal dah. Anyway aku dalam bas metro yang sesak dan di federal highway yang terlampau sesak... Huhu... Perjalanan aku pergi dan balik kerja aja dah memakan masa 3jam gara-gara jalan yang sesak... Macam mana la yang memandu kereta manual tu, mesti lenguh gila kaki korang kan... Huhuhu... Sabar je la ye... Ok la... Dah nak sampai umah aku dah... Jumpa lagi di blog yg sama tapi hari yang berlainan.... Apa la aku ngarut ni.... Daaa....
Sebenarnya post ni dah dekat 2minggu dah tapi masa tak leh nak publish plak...

No comments:

Post a Comment