Wednesday, February 25, 2009

Lesen oh lesen


Gambar tu tak de kaitan pun dgn entry ni... Saja nak testing direct post to blog... Menjadi tak...

Anyway aku suka tepak sireh ni... Jumpa masa pg muzium hari tu... Tangkap pun pakai camera hp jer... Huhuhu... Nampak klasik plak... Hehe... Perasan jap...

Btw, td bru blik driving class... So pang, if u read this, i dah boleh bawa lebih dri gear satu... U dah boleh bangga dah... Hahahaha... Aku ni dah 2x ambik L, yg pertama tu xsempat nk blajar dah mati dah lesen tu sbb aku masuk uum. Yg kali kedua ni lesen L tu mati bulan 5 ni... Tak tau la sempat ke tak... Huhuhu...


"A wise man change his mind sometimes, a fool never"


Ps - kalau macam aku yg slalu tukar pikiran ni dikategorikan sebagai apa eck?

No comments:

Post a Comment