Saturday, February 7, 2009

Another lame post...

Sorila aku mmg xbersemangat nak update blog sejak akhir2 ni... Setakat jenguk blog org lain je... Lagi pun dah naik fed up dah update pakai hp ni... Terbatas seyh., Sakit jiwa pun ada... Hehe...
Byk yg jadi sejak akhir2 ni... Yg menarik perhatian pasal kes politik kat perak... Bosan btl aku... Bg aku la... Pilihan raya negeri bleh selesaikan masalah... Mcm2 je malaysia ni... Pelik2 jer... Btw... Isnin ni ada gerhana bulan... Xsabar pulak aku... Masa gerhana matahari hari tu x tengok pun...

Td tengok making of geng upin ipin... Mcm best plak aku tgk... Sebagai tanda sokong aku kat mereka2 semua ni, aku akan tgk citer 2 kat wayang... Hehehe... Tiket free citer underworld pun aku x g tgk lagi... Ada lg ker citer tu kt wayang eck...

Kalau boleh aku nk g holiday jer skang ni... Tapi ada yang menghalang aku nk pg... Apa yg halang aku, biarla aku sorang jer yg tau... Huhu...

Sorila post yg agak lame... Tgh xda mood... Ni pun tgh layan cite ultraman kt tv3... Huhuhu...


"It's a shallow life that doesn't give a person a few scars"

4 comments:

  1. Tapikan citer underworld 2 boleh tahan best gak...
    hehe..blog saya pun lama xupdate..

    ReplyDelete
  2. Tu la... Ramai yg kata besh... Hehe.. Xda member nk g tgk skali...

    ReplyDelete
  3. salam cempaka... aku mintak ampon mintak
    maap... lame bebenor aku cume menjadi
    silence reader kat blog ni tanpa meninggalkan
    sebarang komen. maklumla aku sebok menyiapkan
    projek. alhamdulillah. sekarang ni dah sampai
    ke final step. lagi pon hari ni boss tadak...
    hahaha... sukenye aku.

    P/S:- hari ni aku nak buat rekod membuat komen
    untuk semua link yang ade kat blog aku
    start dari A-Z.

    Salam ceria dari aku untuk mu sekeluarga~
    AzmanIshak.Com

    ReplyDelete
  4. Erm... Agak musykil plak... Ko kata xpernah tglkan komen... Hbs 2 selama ni bukan ko ker yg komen...

    ReplyDelete