Thursday, January 8, 2009

sedikit update tentang diri saya...


Panjang plak tajuk post ni... xda apa pun.. aku rasa dah lama tak post pasal diri aku sendiri.. so saye yg bernama samaran chempaka ni nak citer skit pasal diri saya...

Sejak 2 menjak ni gak la aku sedih tgk keganasan dan kekejaman yang berlaku kat Palestin... teruk sgt aku rasa... bila aku g blog kfadzli tu... ada satu gambar anak dia menangis bila mak dia meninggal kat pangkuan dia... aku sampai tak tau nak cakap apa dah.... Mak aku pernah cakap dulu Israel xkan pernah benti dari melakukan keganasan dan kekejaman kat umat islam... apa masalah derang sebanrnya pun aku tak tau... Zalim dan Kejam...!!! x berperikemanusiaan... gambar kat atas ni aku ambik dari blog kfadzli...

BTW sejak 2,3 hari ni asyik kena marah jer dgn mak aku.. dah besar2 pun kena marah.. hhahaha... semua salah adik aku yg kecik tu... degil sangat.. sampai aku pun kena tempias aura marah mak aku... bilik aku bersepah lagi sebab dah kuarkan satu almari.. so semua barang2 kat atas almari tu aku tak tau nak letak mana... nampaknya semua majalah aku kena masuk dalam kotak la... dah lama sangat dah pun.... tak tau apa nak buang dah... byk sgt benda dalam bilik aku ni... aku macam dah addicted balik dengan kopi... lagi pekat kopi tu.. lagi pahit lagi aku suka.. xlama lagi mesti kena balik migrain aku... huhuhuhuh.... nak citer pasal tajuk keje.. tp aku rasa akan mengundang kemarahan orang jer.. so xpayah la... aku sendiri pun marah kat diri aku apa tah lagi orang lain...



"We are always getting ready to live but never living"

3 comments:

  1. hmm, sedih tgk gmbar tu, nak balik lah, dah takde mood dah ni. Balik baca buku sambil makan oren, yum yum!

    Sabar ye kena marah dgn mak tu :-)

    "We are always getting ready to live but never living"

    ReplyDelete
  2. aiyak~ baru td teman adik pompuan ak gi spital jmpe doktor. migrain. huhu. kopi ade efek gak ek?

    ReplyDelete
  3. Mrahfa- ish teringat plak ada satu buku xhbs baca lg...

    Ubey- a'a bg aku ada kesan... Lgpun doc cousin aku nsht cousin aku kurangkan caffein... Dia pun ada migrain gak.

    ReplyDelete