Saturday, January 10, 2009

Raja Lawak

Semalam aku tgk raja lawak... Aku mmg dr mula wpun xtgk dia blawak lg aku dah suka kt syem 2... Nampak lain dr yg lain... Pas2 dia pandai lukis plak... So bla dia kena kuar smlm aku rasa mcm xda mood dah nk tgk raja lawak dah.. Bg aku dia berbakat... Anyway aku x mengundi sapa2 pun... Hahahaha.... Aku cukup xsuka kalau derang bt lawak double meaning... Klu skit2 xpe gak... Ni berkali2... Muak mdengarnya... Anyway pas hbs raja lawak 2 aku dah ngantok... Kbetulan plak astro pasang cite sundel bolong 2... Dahnya mak aku igt aku tkt tgk citer 2... Adala 20x mak aku tnya knp xnk tgk (dgn nada perli dan gelak2)... Jenuh aku beri jawapan yg aku ngantok tp mak dgn adik aku xpcaya gak. Derang igt aku tkut nk tgk... Huhuhu... Sblum tdo tu sembang dgn jai... Pergh... Lawak pun ada aku rasa dia ni.. Pas2 tdo dgn nyenyaknya... Mungkin sbb smalam sharian aku xberkopi...



"There are 2 kinds of people, those who do the work and those who fake the credit. Try to be in the first group; there is less competition there."

2 comments:

  1. muahaha... ko takut ye? hehe... aku pn layan gak citer tu. ade la takut sikit2 tp lawak lebih sikit la.

    ReplyDelete
  2. La ko pn igt aku tkut... Byk kali dah aku tgk cite 2... Huhuhu...

    ReplyDelete