Wednesday, January 21, 2009

Pelik tp benar

20hb Januari 2009

Apabila tahap kebosanan mencapai tahap maksimum, aku akan melakukan perkara2 yg agak pelik bagi aku.

So hari ni aku telah melakukan perkara pelik 2. Aku melakukanya dalam keadaan separuh sedar. Iye, aku melakukannya... Aku telah mengambil sebuah buku yg bertajuk 'Information Technology Auditing and Assurance' dan perkara yg pelik aku lakukan ialah membacanya a.k.a belajar....

Hahaha... Aku pun xpham knp aku baca buku td... Itu la pasal... Dulu masa study xnk baca btl2... Skang bru terhegeh2... Hehehe... BTW, aku mmg aku suka buku 2 pun sbb salah satu fav subjek aku ms study... Baca byk kali pun xbosan... Tp xpandai2... Hahaha...

Aku pun dah lama x update blog ni sbb duk umah jer so xda benda yg menarik... Tp aku on9 je hari2 pas2 bc blog org...

Ni aku tgh layan citer kelibat kt astro... Ngatkan best tp biasa2 jer... Mata pun naik ngantok dah nya...


"Experience what you get is a dream that you do not get"

2 comments: