Wednesday, January 21, 2009

Mamak D'sayang

18hb Jan 2009

Bgn2 je dpt msg dari aai tny jd kuaq x hari ni.Pas2 aku cal sue tnya kuar ke tak. Dlm tgh mengumpat dgn sue tetiba aai call aku. So aku join call pas2 kami ber3 bsembang mcm sembang kt kdai kopi jer.Xsdar bil mhl 2.

Pas2 aai ajk kitaorg lpak kt mamak D'sayang.Dlm kul 4.30 kuar umah g umah sue pas2 pg skali mamak 2.And sprt biasa aai akn lmbt.Padahal rumah dia plg dekat skali dgn mamak 2.Adala 40 mnt aai 2 lmbt.

Menu kita org hr 2 adlh sprt brkt :-

Maggie goreng - 2 pinggan
Roti sardin - 1
Roti telur-1
Horlicks ais-3 g
Teh o ais limau-1
Teh o ais-1
Ais kosong-2

Gila byk kitaorg minum.Pnh meja 2 dgn gelas kitaorg je. Padahal 3 org je yg kt meja 2.Itupun ada yg aku dh transfer kt meja sblh.

BTW, akk sue kawin bln 2 ni.Td sue bgla kad kwn akk dia.Tp yg klakarnya derang leh slap 2lis date majlis 2. eg. 1.2.09 tp t'tulis 1.2.08. Dahla ada 1000 kad.So derang tampal riben kt 08 2.Nsib baik la date tu kt bucu kad.Xla ketara sgt. (Sungguh kreatif & inovatif)

Masa tgh melepak kt mamak 2 tiba2 kdai mamak 2 d'serang oleh segerombolan manusia yg sgt byk.Mana dtg derang ni pun xtau. Bak kata c aai, derang 2 nmpk mcm bru hbs sminar MLM(bdk2 muda yg bpakaian kemas, bw file pas2 rancak bcerita).Gila pnuh mamak 2.Tp kami yg muka xmalu trs ddk je wpun ada yg xda meja.padahal masa 2 dh dkt 1jam dh kitaorg kt mamak 2. Dlm kul 7 mcm 2 ktorg smbg melepak kt raspberries.Sue cek kek kawin apa yg dia nk beli,pas2 aku dgn aai main2 tgkp gmbr.Dlm kul 8 mcm 2 kitaorg blik. Tu pun sbb sue nk tgk AJL...


Ps-puas hati x Aai... Byk kali aku letak nama ko... Hahaha..


"To be happy make other people happy"

4 comments:

  1. Beb, ko tulis x lengkap liao...Ko lupe nak letak Duli Yang Maha Mulia kat depan nama aku..

    T__T

    ReplyDelete
  2. Ek ele... Mau letak Duli Yang Amat Mulia... Kau ada keterunan raja apa... Raja Kapoor ke... Hahahaha...

    ReplyDelete
  3. chempaka tahu camna nak letak 'readmore' kat entry kita??? plz ajar saya at ahmadsufi6177-mynetworking.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Ahmadsuffi- sy pun bc dr blog org lain jer... Nti sy bg url dia yer... Nk ajar susah sbb sy on9 pakai hp...

    ReplyDelete