Sunday, January 25, 2009

Jalan-jalan kl

24hb Januari 2009

Sekali lagi aku diselubungi kebosanan... Terus sahaja aku mengutuskan sms buat teman yang berada di seberang kawasan....

Ish dah la keskemaan aku ni... Pagi2 htr msg kt aai dgn sue ajak kuar... Bosan tahap baban aku duk umah... Dlm kul 11 tu bru aai bls.. Janji dgn dia kul 2 kt pyramid... Tp seperti biasa bila b'urusan dgn aai mmg akan lmbt... Dlm kul 4 bru smpi komuter subang.. Train plak penuh gila babeng... Sampai kt stesen jalan templer kitaorg turun sbb xthan panas sgt... Tunggu train lg satu adala dlm 20minit mcm 2... Nsib xramai org sgt... Smpi kl sentral dlm kul 5 mcm 2... Tanya kat kaunter pertanyaan mcm mana nk g muzium dr kl sentral... Nsb baik senang je nk pg muzium... Giler chantek view dia... Aai pun kecewa sbb cam biasa je dan bkn dslr... Smbl jalan smbl tgkp gmbr... Smpi muzium dlm kul 5.30... Masuk free jer sbb dah nk tutup (ttp kul 6) byk benda dah xda sejak last kali aku dtg(ms sek rendah)... Kt org g muzium tu tangkap gmbr jer sbb xcukup masa.. Lepas tu dr muzium tu kt org jalan kaki kat area2 taman2 tu... Hajat nk pergi tugu negara... Tp separuh jalan hujan turun plak... Lebat plak 2... Tp kegilaan kami mmg agak melampau sbb dlm hujan pun kami sempat bergambar... Dah tu singgah balai polis bukit aman sbb xsure jalan nk pg tugu... Smpi kat area tugu negara kita org decide balik je sbb hujan tersangat lebat n klu tgkp gmbr pun tak kan nampak apa2... Smpi kl sentral dalam kul 7 lebih... Makan kt kenny roger pas2 blik... Smpi umah kul 8 lebih...


"You will be what do you think most of the time"

4 comments:

  1. hmm, mrahfa sentiasa tertarik dgn quotes yang chempaka letak selepas abes blog.

    Better kita fikir yang betul-betul aje, karang kalau fikir yang bukan-bukan, kita pulak jadi bukan-bukan :-D

    ReplyDelete
  2. weh... hang pg kl tak bagi taw pon...
    miahahaha... kalau tak bleh aku join skali.
    ramai ek berkawan kawan tuh.. miahahaa...

    ReplyDelete
  3. salam.. jemput add my blog : www.myadha.com

    ReplyDelete
  4. Mrahfa- terima kasih... Sy mmg suka quote2 ni. Byk bg pengajaran... Kenapa mrahfa pikir nk jd ultraman ker?

    Kreuger- berkawan2... Apa maksud ko... Aku xpaham la... Mcm la ko nk join skali.

    Adha- Thanks dtg singgah blog ni... Nti sy pegi ye blog kamu.

    ReplyDelete