Thursday, January 22, 2009

Hitz.fm & Maut

Hari ni pg sunway pyramid dgn mama.. Pergi settle semua bil kt pjbt pos... Lpas 2 g mkn jap kat A&W sbb teringin dia punya root beer... Eh A&W pun kena boikot ker... Xda org melayu pun... Kec pekerja derang... Tp sedap la mozza burger dia...

Lpas 2 layan cite maut plak... Masuk2 citer tu dah start... Kitaorg lmbt 5 minit mcm 2. Ok gak la citer 2... Jalan citer dia menarik... Bg aku ada mesej dlm citer 2.. Cuma citer pasal liyana jasmay 2 agak pendek... Cepat sgt hbs... Aku plg suka kisah pramugari tu... Sgt bermakna... Ms dia tunjuk ppn 2 kena seksa 2 mmg menakutkan... Mmg insaf la klu tgk... Tp masa derang bwk Que pg hosp mmg terserlah citer melayu... Slalu xbt study sblm bt citer... Mama pun gelak... Ada ke ptt doc 2 bgtau family Que yg que dah xda harapan nak hidup dgn slumber badak jer... Pas2 ER hosp 2 la pling lengang skali dlm dunia... Ksimpulanya derang xbt study dulu... Jalan citer dah besh...

Mula2 igt nk balik naik taxi tp ramai gla org. So kt org decide tuk jalan kaki blik umah... Bla smpi dpn coco banana 2 ada hitz.fm cruiser... Kesian tgk derang sbb xda org join derang... Dahnya aku dgn mama join... Dahla aku jawab salah tp dpt gak hadiah... Ada ke aku g jawab dj hitz ms pg 2 jay2 dgn rudy... Haha.. Apa leh buat... Dah x igt... Pas2 kt org main game... Lawak la... Mama dpt no 2 aku plak dpt no 4... Mama dpt 2 tiket cite underworld... Pas2 mama bt lawak antarabangsa bla si ken 2 ckp ada dj ken kt coco banana mlm ni... Ada ke ptt mama ajak msk coco banana 2... Aduhai... Mama xtau tmpt tu tmpt clubbing... Dia igt tmpt makan2 mcm 2. Bayangkan la makcik umor 54thun pki tudung pg clubbing.... Pelik2 jer kan.

2 comments:

  1. hahaha..hohoho..lawak giler cite ko...aku pon teringin nak tengok makcik pakai tudung dlm club...hehehe..mesti dapat perhatian lebih kan???

    ReplyDelete
  2. Hmmm... Nsb la mama aku xmasuk... Klu x pelik2 jer la kan...

    ReplyDelete