Friday, January 23, 2009

Akusape

Posting ni aku buat khas tuk owner blog akusape(akusape.blogspot.com) a.k.a din. Yang bertujuan untuk mengucapkan terima kasih kerana letak blog aku dlm senarai blog yg dia lawati 2008... Disebabkan link itu ramai yg dtg melawat blog aku... Terima kasih eck...


"Bukan senang nak jadi senang dan bukan susah nak jadi susah"

8 comments:

  1. huhuhuhu... ye ye.. aku pon ade tengok
    name hang tersenarai kat situ.
    hehehe...

    erk.. ade per per ke? upsss... tanye jer
    ek... tak bermaksud sedemikian pon :D

    semoga menjadi blogger tegar... keh keh keh

    ReplyDelete
  2. Xda apa la... Tp mmg dsebabkan dia letak link blog aku ramai yg dtg jenguk blog aku... Kira terhutang budi la...

    ReplyDelete
  3. hohohoho itukah kesahnye :D
    nanti dah pames... jangan lupe
    singgah blog aku taw... huhuhuhu

    *bleh aku tumpang pames hang~

    ReplyDelete
  4. Tolong la... Ko 2 berjuta kali lg famous dr aku... (Suka la tue... ;-)) aku ni dikira newbie la klu compare dgn korg... Apa la sangat blog aku ni ha... (Pergh, merendah diri gila)

    ReplyDelete
  5. aku pames??? pames mende...aku tak penah
    pon jadi top comentor macam hang pon.. huhuhu
    tuh tandenye aku lagi tak pames loo...

    by the way... thanks sebab selalu singgah
    blog aku... walaupon aku jarang datang ke sini :D

    ReplyDelete
  6. Bla plak jadi top commentar tu menandakan aku pames... Ur welcome... Aku mmg suka bc blog org...

    ReplyDelete
  7. heheheh..tima kasih la kerna buat entry utk aku...heheheh...rase cam nk nangis plak hehhehe...ala..aku kasi suma orang2 kenal suma blog-blog yang aku suka tgk..jadi ape yang aku suka aku sharekan kpd orang ramai..orait girl truskan beblog..

    ReplyDelete
  8. Alamak mau nangis ka... Jgn sedih ya... Huhu... Poyo plak aku... Tp aku mmg nk ucapkan terima kasih gak sbb letak link aku... THANKS!

    ReplyDelete