Friday, January 16, 2009

Agak memalukan!

Pg td masa nk bsuh ayam, aku nampak kpala ayam... Membuat aku teringat kat pembantu rumah aku dulu... Aku xtau la kpala ayam ni leh makan ke x, tp pembantu umah aku masak kpala ayam 2 buat sup... Aku mcm xpcaya je ada org boleh mkn kpala ayam... Dan dia makan kepala ayam 2 depan aku... Aku langsung x usik sup yg dia masak 2 sbb teringatkan kpala ayam 2.

Perkara agak memalukan aku berlaku hr ni masa kat career fair td.... Masa aku tgh jalan2 kt career fair tu aku dtegur oleh org HR com aku dulu... Dia siap tanya aku dtg cari keje ker... Agak memalukan sbb dh msuk bulan ke-4 pun aku xkeje2 lg... Yg lg best, ms aku benti dulu aku ckp dgn derang yg aku nk keje kat penang... Skali, aku ada kt kl plak... Wahahu... Pas2 dia tanya aku nk mintak keje kt sana blik ker... Sangat memerli... Tidak!!!

Aku pg career fair 2 dgn jai. Td 1st time aku jumpa dia... Pas2 tgh jalan2 kt career fair tu aku ternampak la kawan aku... Aku kenalkan la kwn aku tu dgn kwn aku yg lg satu tu. Pas2 dgn sgt yakinnya aku ckp

"Erl, ni azrul"
"Azrul, ni erl"

Pas2 jai pun berkata2

"eh, nama sy bukan azrul la. Nama sy rizal"

Aku malu gla masa 2... Mcm mana la boleh salah nama.. Dah la aku ckp dgn sgt yakin plak masa 2... Aduhai... Xtau la mcm mana blh salah.


"At the point of giving up, something good will happen"

4 comments:

  1. muahahaha...konfiden jer nko
    introduce member nko tuh kan..
    keh keh keh...

    aku leh imagine cam ne muke nko
    time tuh.. sure rase muke hang
    lagi tebal dari dinding yang ade
    kat career fait tuh.

    best best... lepas ni makin rapat
    ar nkorang berdua... kekeke

    *memalu plak die :p


    Kreuger®

    ReplyDelete
  2. Wahahaha.... Mmg sgt malu pun... Tp pas dak 2 ckp nama dia bkan azrul... Aku leh scra spontan plak p ckp dia...

    "eh, nama awk bukan azrul eck... Nama awak apa yer"

    Xyah la ckp malu dia mcm mana...

    Eh apa mkin rapat plak... Kami hanya kawan... ;-)

    ReplyDelete
  3. nasib baik tak kenalkan sebagai azman kreuger... muahahaha..

    ReplyDelete
  4. Uish klu mcm tu skali obses namanya... Wahahahaha...

    ReplyDelete