Thursday, January 1, 2009

emotion eric

tadi masa melepak kat page just khai.. aku terbaca entry yg satu ni.. pastu aku pun m'explore lagi website tu... Webstie ni mmg lawak tahap gila babeng.. mamat yang bernama eric ni akan post gambar dia dalam pelbagai situasi... yg best korang leh request plak emotion yang macam mana korang nak... nak muka sedih... nak muka tgh main dam pun boleh... aku tergelak gila babeng la tgk page dia.... yg best dia buat website tanpa berunsurkan wang.. so xda la iklan yang mengarut2 kat situ... ikhlas dari hati dia nak buat orang gembira...

korang pegila website dia ni: emotioneric

No comments:

Post a Comment