Wednesday, December 3, 2008

Blogaholic.... (Ada ke terms ni)

Skang ni aku update blog ni pki hp jea... Sejak 2 menjak ni aku asyik bc blog org jea... Perghh... Ramai kata nak btobat dr memblog ni sbb dh jd blogaholic... Huhuhu.. Teringat zaman masa kt matrik dgn uum... Masa xda lappie, aku leh lepak kt lab bjam2 lama nya... (Dr buka smpi ttp lab 2). Agaknya smpi org naik nyampah tgk muka aku kt lab... Hahaha... Aku rasa idup aku xtkawal masa 2... Pas2 bla dah ada lappie keje aku dok tcongok dpn lappie jea... Ada skali aku on9 kat kafe... Smpi aku thanguk2 ngantok(actualy tlelap kejap).. Sdar2 jea pkerja kafe 2 gelakan aku.. Hampeh tul.. Pas2 ada satu sem 2 aku bw celcom broadband aku, btambah parah la keadaan aku... Hahaha... Klu kat rumah lg la truk, siap tdo dgn lappie lg... Ada skali 2 lappie aku jtuh dr katil sbb aku tdo dgn lappie... Cis trasa hina plak... Aku mcm xleh nk bpisah dgn internet ni... Skang nie lg la... Sjak lappie aku rosak, aku on9 pki hp plak... Aku rasa shari x b'internet ni leh jd xbtl la... Hahaha...

No comments:

Post a Comment