Wednesday, December 17, 2008

hari2 ku lagi....

17hb disember

online lagi... seperti biasa.. bila la nak dapat keje lagi ni... huhuuhuh.... aku dah jadi penonton setia hallmark plak.... @sengihnampakgigi.. dari oprah pastu the nanny pastu er plak... hahhaa... by da way sementara online ni aku on tv3.. citer puteri salju... ada satu part ni mak tiri dia racun buah anggur tu pastu bagi puteri... pastu puteri tu pun makan anggur tu... ... moral of da story.. lain kali basuh dulu buah sebelum makan.... ni tgh tgg ER plak.. cepat la....

13hb disember

bangun pagi pastu angah beli bfast... lepas bfast siap2 nak g umah wandi plak kat pandan indah... tolong dia kemas2 umah tue sbb nanti derang nak pindah masuk umah tue plak... lunch dulu kat kedai mamak bawah umah dia tu.. perghhh.. sedap gila mee goreng dia tu... sampai pak we order satu... umah wandi tingkat 10 xsilap aku.... gila bersepah rumah dia... aku tak tau la macam mana diorang dulu leh duduk kat situ... hahahaha.... semua pun tolong kemas umah wandi sesama.... mama yang keje malam tu pun tolong gak.... balik tu wandi hantar sampai rumah... ada plak story telling masa dalam kete tu.. hehehhe....

view dari rumah wandi



12hb disember

bangun pagi seperti biasa.. makan breakfast @minum ... patutnya balik umah hari ni tp mama nak pegi umah kak fida dgn pak we semua.... so lepas solat jumaat kita org bertolak pegi umah kak fida.... lerrrr.. dekat rupanya sentul... selama ni aku bayangkan sentul tu jauh gila babeng la.. padahal dekat gilerzzzz...... pegi ambik mak ngah dulu baru g umah kak fida... besh gak la umah tu... tinggi gila.. 22 tingkat.. tp umah kak fida tu tingkat 5 jer... tgk deko bersama eric... chantek bangat deh... malam tu wandi banjer makan kat area rumah dia... sedap gak... ingatkan malam tu balik umah terus... xjadi lagi... malam tu tido kat umah kak fida...



11hb disember

ngatkan pegi umah tok jaja pagi tp petang plak... dalam kul 3 baru kuar dari rumah.. mama masak nasi lemak pagi tadi... sampai2 mak ngah dgn pakwe dah sampai... so aku tolong apa yg patut... get ready tuk malam ni punya kenduri tahlil.. kali ni buat kat rumah... alang sampai kemudian... banyak gak la sedara mare yg aku tak kenal dtg... malam tu baru dapat kenal... kak mas asyik tangkap gambar kak fida... hehehhe... chumel betul kak fida.. dah sarat betul dah tu... ada satu video ni mmg lawak habis la... tp xyah la aku post kat sini... hehehehe.... malam tu tido umah atok jaja lagi....
ni bahagian pompuan...

10hb disember

pagi tu tolong2 basuh pinggan semua tu.. pastu tgk mak ngah masa lepat pisang..... senang jer rupanya.... dalam kul 4 lebih balik umah.... pergh... ramai gila orang dalam lrt... esp masa kat klcc... gila la... xpenah aku tgk org ramai macam tu.... xsangka betul... bila sampai rumah dah penat gila... tgk tv, buat apa yg patut pastu tido...

9hb disember....

bgn awal pagi sbb nak kena balik kl... ingatkan nak naik bas express terus ke ipoh... pergh tiket habis plak.. so kena naik bas biasa... gila lama dalam bas, ada satu jam setengah.. sampai medan kid terus cari taxi pergi medan gopeng sbb dah lambat... kena ketuk sampai 12rm.. kul 12 tgh hari bas bertolak... on da way tu zam msg aku.. ajak jumpa kat kuale... xdapat la jumpe dia sbb dah balik... sampai kl dalam kul 4 lebih sbb jalan jam... pastu dari situ g umah tok jaja.... sampai semua tgh masak tuk kenduri tahlil malam ni... malam tu aku tido sana dgn mak ngah semua....

No comments:

Post a Comment