Sunday, November 16, 2008

Sakit..

16.11.2008

Aku masih demam lagi... kurang skit panas tp tekak sakit gila plak... nak batuk pun takut sbb sakit sgt... apa la aku cite pasal sakit aku plak kan.. huhuhu... by da way tgh bengang ni sbb aku try nak connect internet pkai pc dengan hp aku xleh plak... bila aku guna celcom x boleh tp bila aku guna umobile punya simcard leh plak. xtau la salah apa... terpaksa la aku aku update blog aku ni pakai hp jer... smbil menaip dgr lagi "the first cut is da deepest" by cat stevens. yerker... tp aku tgk kawan2 aku yg break masa 1st love mmg frust menonggeng la... kecian pun ada gak.... aku frust tak..??? hehhe.. frust bese2 jer kot... hahahha mcm tipu pun ada gak..


15.11.2008

Aku Demam... tensionya demam... trasa macam nakmati pn ada.. demam dtg dgn pakej penuh.. aku selsema, batuk, sakit tekak, demam. gila panas badan aku.. dah la malam sebelum tu xleh tido.. dlam kul 6 pagi baru leh tido... xleh tido sbb tlampau sjuk. Last skali aku demam masa keje kat Nol hari tu...By the way demam tak demam aku ni sempat buat kek gak... ahaks... masa buat kek dia kurang skit... bile malam melampau2 dia punya panas.. nak bernafas pun susah dibuatnya... semua org puji kek aku sedap.. hehehehe... perasan jap.. mlm ni poun aku rasa susah nak tido sbb panas sgt badan aku tp bila buka kipas rasa sejuk.. gilo btul.... Sblum tido aku tgk idola kecil kat tv9.. lawak la radhi oag tu.. memang mereng btul aku rasa... Aku tido dgn keadaan yg sangat demam...

No comments:

Post a Comment