Sunday, November 23, 2008

KLCC...

hari ni kuar dgn pang... BTW sorry la x update blog ni... aku duk umah jer mana ada benda nak update blog aku ni ha.... hari ni bangun awal... makan pastu baca paper... Michael Jackson dah convert masuk islam... terkejut gak aku.. xtau nak komen apa... pastu baca gosip2 yg hangat di pasaran... dh hbs baca paper siap2 nak g jumpa pang... janji dgn pang kat sentral kul 11 lebih.... aku naik je bas td bas tu rosak.. angin tul aku.. air cond dia rosak.. driver tu plak macam pandai sgt pg la cek dia punya enjin semua tu... stuck plak aku dalam bus tu tgg uncle tu cek enjin bas tu... pergh igtkan leh la elok tp sama macam biasa gak.. panas nak giler... sampai kat hughway asia jaya tu bas tu benti skali lagi... nak cek lagi skali lagi.. konon2nya pandai.. dahnya kena naik bas lain plak... cakap jerla awal2 yg kita org kena naik bas lain.. ni tak suh kita org tunggu dalam bas tu kepanasan baru nak suh... bas yang keu kena naik tu plak penuh gila bangang... benci tul.. dah la kaki aku rasa macam lembik giler... tension tul aku... dah la bas yg baru tu lalu jalan jauh.. makin lama aku dalam bas tu... xstabil aku... sampai sentral dalam kul 12 macam tu.. pang tu dah tunggiu lama dah.. sori la pang.... bukan salah aku... salah bas tu ha....

dari sentral tu kita org pergi KLCC.. lama gila aku rasa aku tak pegi klcc tu... g makan kat burger king.. BTW aku nya batuk xelok lagi.. tp aku bedal jer ais semua tu... dah tu padan la muka aku.. terbatuk jer memanjang.. hehehe... jalan2 kat klcc tu.. pastu kuar kat area taman tu.. g tgk pameran jap tp tak masuk pun sbb kena bayar... hheheh.. on the way nak masuk balik mall tu ada satu mamat arab ni cakap apa tah dgn aku... menakutkan jer... dah la dekat giler... aku terus blah.... byk btul ragam manusia... sebelum balik kita org lepak kat delifrance jap... buat lawak bodoh seperti biasa... ahhahaa... sampai umah kepenatan gilerz...





beberapa hari sebelum...

aku rasa bersalah sgt kat roza... SORRY ROZA... aku xdapat pegi cameron la.. Nak pegi tapi xdapat... hari ni aku kemas bilik aku... buang semua kertas xguna yang ada dalam bilik aku... ceh ada satu kotak kertas kosong... aku mmg pemusnah pokok la aku rasa... byk sgt guna kertas... uuhuhuh...

No comments:

Post a Comment