Wednesday, November 5, 2008

Kenangan lama...

Keje aku 2,3 hari ni asyik print dgn susun gmbr... Mmg aku suka la... Bla tgk gmbr semua 2, mcm xsangka aku dh hbs blajar... Cepat btl ms blalu eck. Tp yg malangnya aku gak yg xkeje lg. Aku xrasa nyesal pun aku x perform dlm study sbb aku rasa aku dh dpt satu pengalaman yg sgt2 best dlm hdp aku. Yg byk ajar aku benda2 bru yg ada dlm dunia ni. Ms konvo hr 2, bla aku tgk diorg pg kelas bw buku semua, rasa lega pun ada. Xyah lg tdo kt library sbb nk siapkan asgmnt, xyah lg jd gla sbb siapkan asgmnt AIS kta org, xyah lg exam 4 hari bturut2 smpi naik mereng pale otak. Antara semua asgmnt aku plg suka keusahawan profesional.

Hbs gak aku blajar. Rasa teruja sgt, sama mcm ms aku mula2 msuk uum pas2 nampak fakulti perakaunan. Ialah ms 2 aku igt aku xkn dpt msuk U pas2 dpt plak kos yg aku nak. Dan skrg aku rasa gembira sgt sbb aku xsangka aku dh tmt blajar. Mcm xpcaya aku bjaya gak akhirnya...

No comments:

Post a Comment