Monday, December 1, 2008

Bengang tahap cipan...!!!!

Masa aku tgh type nie aku berkeadaan sangat la marah... ntah apa masalah connection internet aku ni... macam shiaalll je malam ni.. bila aku ada mood nak on9 xboleh plak... mmg shialll la.... Dahnya aku type dulu kat notepad pastu baru update kat blog bila boleh... Menngong!!!!


TALK SHOWS


BTW, enough aura marah aku tu.. kang kena HBP (high blood pressure) plak.... xtau apa masalah aku sejak 2 menjak ni.. asyik layan talkshow jer... mentang2 xkeje banyak masa nak tgk... hahahaa... every weekdays kul 11 pg aku mesti ada depan tv tgk Rachel Ray (RR) show... pastu td sepanjang hari aku tgk Oprah... hahahha.. dah macam suri rumah tangga sejati plak... kahkahkah... BTW recipe dia mmg simple n besh... hehehehe... gila tak aku ni... Pastu chumel plak tu... Mak aku pun dah tau klu aku tgk RR memang tak kan berganjak la dari depan tv.... Oprah hari ni best sbb ada Dr. Oz... byk info dapat woooo.... Damn it... i feel old...!!!

MOVIES

At last aku berkesempatan gak tgk cite Kala malam bulan mengambang (lbih kurang mcm ni la tajuk dia).. directed by mamat khalid... Best la citer tu... Gaya jalan cerita tu menarik.. no wonder mamat khalid tu mng best director.. citer tu mmg best.. mayb bg sesetgh org rasa citer tu mcm agak bodoh skit... tp aku rasa penyampaian cerita tu best... Konsep yg dia gunakan tu menarik... aku tabik spring la kat mamat khalid tu... citer dia simple jer tp ntah macam mana leh jadi best... zombie kg pisang pun ok gak... tp aku xsuka Man Laksa... xkena dgn jiwa aku kot... hhuhuuh... Pastu aku tgk telefilem yg adlin buat sempena memperingati Arwahyarham Tan Sri Dr. P.Ramlee.. Sonata si labu labi dgn episod 4 madu tiga... aku sempat tgk 2 citer jer.. lagi 3 aku tak sempat nak tgk... menarik gak.. Tp citer asal p.ramlee lagi best la... Aku ada bgtau ker aku dah tgk Quantom of Solace... ok gak... tp rasa nak gelak jer tgk bond pki hp yg kawan aku pakai tu C502 tak silap aku.. pergh..!!! dalam citer tu nampak canggih gila hp tu... padahal x silap aku touch screen punya function tu gambar jer... tp hp tu mmg menarik la... seksi gila aku rasa... Hmmm.. daniel craig... bg aku biasa2 jer... aku lg minat sean connery dgn pierce brosnan... yang 2 orang ni mmg ada karisma bond tu.... Suka la...


Music

Skang ni aku tgh dgr lagu2 evergreen dgn love songs... dah lagu tu jer yg aku minat dlm lappie adik aku ni... yg lain xminat plak... antara semua lagu yg aku dgr skang ni aku suka

first cut is the deepest
She's a lady
you are not alone
girls just wanna have fun
i started a joke

byk lagi la... tp yg ni la kau selalu ulang byk kali.. huuhuh... sadis kan.... ehheheh...

No comments:

Post a Comment