Tuesday, September 2, 2008

Campuran hari2ku....

2nd day puasa...


agak malas mau pg keje dah lepas dah tender surat benti ni... bkn agak malas... mmg malas pun... hahha.. lebih2 lagi week 2 xda keje sgt..lepas ni makin susah la aku nak online dgn laptop ku yg rosak tu.. huhuhu.. apa yer leh yg aku citerkan pasal life aku sejak last kali aku update blog ni... aku byk kuar dgn member2 jer la... mmg byk la...



Sunway Lagoon..


disebabkan kebosanan yg melampaui batasan pada petang sabtu tu... aku dgn aai yg sedang melepak tanpa arah tujuan seperti biasa kat sunway pyramid pun buat la idea kita org yg agak kurang waras tu... ajak la semua org g sunway lagoon besoknya... disebabkan semua pun busy so yg g sunway lagoon tu just aku,sue dgn aai... sampai kat sunway lagoon tu dalam kul 11 mcm tu... sementara tgg aai, aku g makan jap.. lapor.. hahaha... call aai dia kata masuk la dulu... disini tahap kesabaran aku dgn sue di uji dgn sangat la tinggi... perghhh... cik nana kita ni ada la dalam kul 1 baru sampai... muka sue bengang gila... dah nya aku dgn sue decide mandi je sementara tgg aai.. mmg agak lambat la klu tgg aai... sue dapat air terus happy... hahahha... lawak siot... akhirnya c aai pun sampai... lepak makan jap pastu sambung main balik... masa main2 tu jumpa amy dgn budak opis dia kat lagoon.. dia ajak keje kat tmpt dia lagi.. huhuhu... pastu ada satu mamat yg agak pelik join kita org masa main2 tu... secara jujurnya aku mmg tak suka dia join... tp lantaklah... xkn nak suh dia blah... xsampai hati lak... ramai gila org kat lagoon hari tu... balik penat gila...



Merdeka Eve...


Hari ni ada gathering dak UUM... tapi neni xdapat dtg.. tiket bas dia habis.. yg leh datang wani,zati,pang,aziem dgn mint... mint pun last2 minut cancel sbb dia ada hal... sampai2 je midvaley jumpa wani dgn zati.. aku rasa diorang terkejut tgk aku pakai skirt.. hhhahaha... apa nak jadi dgn aku ni...lepak makan kat nandos sambil tgg pang... dahnya aku rasa macam gathering rumate aku jer dgn pang nyebuk.. hahahah... itu mmg sudah biasa... rumate tak rasmi... wani ada hal so dia kena balik dulu... aziem pun sampai lambat dalam kul 4 lebih macam tu.. aziem sampai jer, zati nak balik dah... so tgl aku, pang, aziem dgn zharif... lepak2 kat secret recipe sbb zharif banjer makan.. hahaha.. suka la tu dapat makan free... hbs makan g cari amin punya rubic cube ke apa tah namanya...







dalam pukul 7 lebih aku balik.. nasib baik cepat dapat bas... balik umah jap, mandi2 pastu kuar balik jumpa etty.. kononnya celebrate merdeka la... hahaha... jumpa etty kat TGV, lydia dgn madnor pun ada skali.. diorang nak tgk wayang.. pastu ada kawan etty hariz tu dgn kawan ppn dia... tgg aai pastu g layan konsert merdeka kat luar... sambil layan konsert tu c aai lapor plak... aku dgn aai g makan kat wendys... mkn punya pasal leh lak terlepas countdown.. xda bunga api pun... giler ramai org kat konsert tu... nasib baik dapat jumpa diorang... masa nak kuar dari konsert tu syai tegur aku secara tetiba.. gila terkejut aku.. dgn kawan2nya yg sama2 menjerit.. hahaha... gila happening la malam tu... pastu g jumpa husz kat starbucks... sembang punya sembang lama gak la.. pas lepak kat starbucks kita org lepak kat sayang bistro a.k.a mamak la... lepak dgn geng Pa'an... lepak kat situ ada la sampai kul 4 pagi.. hahaha.. lama gila la... lawak tahap baban la... layan jer diorang...



No comments:

Post a Comment