Saturday, August 16, 2008

Sabtu ku Sabtu mu jua... ahaks...

pada ketika aku menaip kat blog ni aku berada di opis pada otg sabtu yg sepatutnya aku cuti hari ni... tp terpaksa datang gak sbb keje x siap lagi... hari yg malang buat aku sbb pertama bank advice yg terlampau byk membuat aku rasa nak termuntah untuk donwload semua tu... kedua sbb dah separuh jalan download benda alah tu tetiba website bank tu lak xleh nak buak.. adakah benar pendapat team member aku bahawa aku ni PC KILLER.. di mulakan dgn pc supervisor yg menjadi makin slow gara2 aku guna wpun aku tak tau kenapa... pastu pc aku yg sepatutnya guna plak menjadi sgt pelik apabila excel dgn word dia asyik hang jer.. sampai pale otak aku ni pun dah naik hang dibuatnya... mana taknya masa tgh bz lak dia hang... huuuhuh.. pastu taktala aku mengunakan pc member aku untuk buat kerja dia plak, pc dia lak ada masalah... xleh nak upload pastu problem dgn email dia lak.. setelah pc dia tak berjaya nak upload aku telah mencuba pc2 yg lain dam dgn jayanya upload itu hanya mampu dilakukan sekali sahaja di pc mereka.. dan kemudian pasti akan menjadi masalah yg sama jugak... aku sgt pelik... mengapa ia... adakah ia berkaitan dgn aku...????

citer akan bersambung nanti... nak balik.... tgl kami berdua je di opis yg sunyi lagi sepi ini....

Bye...

No comments:

Post a Comment