Sunday, August 3, 2008

Laptop ku yg bangang...

aku sgt la tension dgn laptop ni.. mkin lama mkin teruk la... mcm mana aku nak wat keje pun aku tak tau.. huhuhu... dahnya aku on9 je memanjang... on9 pun tak tau wat per... aku baca blog akusape dgn akusorang.. sah la mamat yg aku jumpa kat dalam bas tu owner blog akusape... mmg dia keje kat kelana jaya... kat glomac tu... huhuuhu... rasanya dia kawan si adie tu.. byk plak link aku dgn adie tu.. hasrol la, kikie, skang owner tu.. tp aku xpenah pun jumpa adie tu... all da best to her... dapat tau dia dah sambung study.. tu pun dari blog dia... dh jarang dgn chat dia skang.... smlm aku on no celcom aku... mcm best jer.. nak beli fon satu lagi la... susah plak nak on off no tu... cepat la dapat gaji....

No comments:

Post a Comment