Saturday, August 2, 2008

Hari - Hari ku

1st august
datang opis lambat satu jam... ntah kenapa macam xda mood jer... pelik2 jer aku ni kan...bila taxi tu lalu ldp pun aku x kisah.. padahal slalunya aku xnak lalu situ sbb jalan jam gila... hmmm... apa kena dgn aku pun xtau... masa on da way nak g opis, roza call aku... diorang pelik kenapa aku xdtg lagi... Aishhh... buka email baca mail dari zam... nak bentidah mamat tu... huuhu.. tp klu aku jadi dia pun aku benti lama dah.. kira dia leh tahan sabar tul... aku mmg dah blah awal2 lagi klu com mcm tu.. gaji ciput gila pastu suh buat macam2... apa daaa.... la pas ni dia dah benti xda la org nak emal aku lagi... hahaha.... anyway all da best to him... dia tgh excited giler nak dapat baby.... klakar plak kdg2... ada la rezeki anak tu... ntah kenapa hari ni rasa tension sgt... aku pun tak tau.. last2 end up aku menghabiskan duit kat 7 eleven gara2 tension... aku pun tak tau kenapa tension... so bila aai cal ajak kuar weekend ni mcm best jer.. rasa nak pergi bercuti.. tp xjadi plak...kebosanan kembali.. aku buat kuiz yg roza ke nadrah send kat aku... perghhh.. macam betul plak... part yg dia da person that u want but u cannot have.. mcm betul jer... aaarggghhh... tidak... balik hari ni agak lambat gak... kul 11 baru sampai rumah... penat pun ada... hari ni aku xnaik bas, aku naik taxi sampai tmn bahagia pastu turun kat asia jaya.. tgg bus kat situ plak... perghhh gelap gelita wooo.... tp aku xda mood nak naik taxi.. ntah la kenapa aku pun xtau... balik nak on9 pun xleh... laptop ni punya power connection ada problem... nyampah tul.... dahnya aku tido jer...

31st July
Hari yg sama berlaku... hari ni x balik lambat sgt... kul 8 aku dah balik... dalam bus tu penuh plak... dgr la mamat ni bercerita dgn kawan dia pasal dia kena tipu dgn salah satu syarikat telekomunikasi ni.. aku tak sure mana satu la sbb dia x sebut sumore aku kan curi2 dgr... haaahha... dia ni pg tukar prepaid ke postpaid pastu no dia langsung tak leh pakai...pastu dia merungut la dgn kawan dia cakap gf dia xleh cal dia la nanti... kahkahkahakah... jahat tak aku gelak... tp nyampah pun ada la masa tu... cara di cakap berlagak gila la... pastu siap mencarut lagi... mslhnya kuat plak dia cakap... bengong... ada satu masa tu dia cakap la dgn kawan dia yg bas yg kitaorg naik tu nak pegi kelana jaya la apa la... mmg berlagak gila pandai la... pastu semuanya salah.. kahkahakah.. dah la dia berdiri kat sebelah driver tu... klu aku jd driver tu msti dah tension gila pastu suh derang turun kat situ gak,... hahahah.... pastu macam biasa la jalan kaki balik umah...

30th July
waahhh tension gila aku ni... pc tu buat hal plak... benci tul aku... hbs semua benda yg aku buat hilang... bengang nya excel tu ada prob... bongok tul.. pastu baru aku sedar due date nak submit schedule tu semua besok... perghhh.. tensionya... dah la tuk M801 dgn M803 tu aku blur2 lagi...pergh.. aku stay kat opis sampai kul 11... gila la... benci tul aku... benci...

29th July
hari ni macam biasa gak... keje n keje.. aku just nak citer pengalaman aku naik bus hari ni masa balik... aku balik kul 8 hari ni... bas penuh gila... so aku berdiri kat depan pintu masuk bas tu.. boleh la aku dgr perbualan mamat india ni dgn bus driver tu... perghhhh.. benci gila aku... mamat tu citeer la pasal keje dia... dia kata dia keje bela ayam la... tp bukan ayam biasa... perghh obviously pelacur kan... dia citer la dia kenal la org yg dikira bapak ayam la kat area bukit bintang tu semua... bodoh tul... rasa nak sepak jer.... bygkan la bas tu penuh gila pastu dia bercerita agak kuat la... bengong... makcik2 tu semua yg duk kat area depan bas tu tercengang jer la... dia citer la pasal ppn yg dari mana tah.. driver bus tu lak leh layan jer... sama la tu dua kali lima... bengong... owh yer.. aku rasa macam ada satu mamat ni dalam bas tu muka dia sebijik macam owner blog akusape tu.. eh sebijik la... mmg sejibik gila... kecik je mamat tu.... ntah la... alalala... jalan kaki balik umah lagi... actually best gak jalan kaki,... leh tgk permandangan...

27th - 28th July
Bosan... Bosan.. Bosan...

26th July
Sepanjang hari aku online jer... sampai naik pening dah... mlam plak aku layan citer exora... kul 5 pagi baru la aku tido... dah naik mengong dah pale otak aku ni...

25th July
Hari ni manager kita org, Peck Yuee blanja mkn subway sbgi tnda terima kasih kat angie... hr ni closing period... stay lambat gak... sampai kul 9.30 aku nak balik dah... pastu helen kata bahaya... dia suh aku call taxi... dahnya taxi pun xdtg... aku balik naik bas akhirnya... scarry gak la kan.. dah la area tu macam gelap gila jer... nasib baik bas agak cepat gak la... sampai umah kul 11 mlm...




2 comments:

  1. boleh la aku dgr perbualan mamat india ni dgn bus driver tu... perghhhh.. benci gila aku... mamat tu citeer la pasal keje dia... dia kata dia keje bela ayam la... tp bukan ayam biasa... perghh obviously pelacur kan... dia citer la dia kenal la org yg dikira bapak ayam la kat area bukit bintang tu - mukekekee...aku baru tringat..ye mamat india tu citer pasal ayam ternakkan dier...mukekek..aku dok depan skali kat tangga...ye citer dier menunjukkan di seorang peniaga ayam besar-besaran...mukekekek -akusape-

    ReplyDelete
  2. aik ko pun dgr eck... mmg kuat la kan... ahhahaha... lawak plak... x igt plak aku ko duk kat tangga tu.. igtkan ko dah masuk kat dalam lagi... hhahahah...

    ReplyDelete