Tuesday, June 17, 2008

uum

Hari duk umah lagi.. ngatkan nak g office... tp hujan lebat plak... so hari ni aku tak kemana... duk umah online jer sepanjang hari.. online pun tak tau nak wat per...

mlm td bersembang dgn seseorang... hehehe.. seronok tul.. hehehe... sronok la...

dulu masa praktikal time cuti la paling aku tunggu.. skang dah cuti xtau nak wat per... bosan plak... duk umah tak tau nak bt per... Tadi bosan2 aku buka balik semua cd yg aku burn dulu... klaka plak tgk video2 masa kat uum dulu... rindula... rindu tahap kegilaan kita org yg melampaui batasan... cepat betul masa berlalu.. 4 tahun aku spend time dgn derang... skang semua dah buat haluan masing2.. nak jumpa pun susah... Betul la org cakap masa belajar la pling best skali.. byk sgt benda yg klaka berlaku... uish best la... Tak sangka skang semua dah tak de dah... Uish ter'emo' plak aku...

Aku still tak tau nak pg tak interview jumaat ni... aku tak reply lagi mail tu...

No comments:

Post a Comment