Wednesday, June 25, 2008

Sharp....

Wei sorry la aku xdapatnak continue post aku semalam... terlampau asyik baca blog org sampai blog aku diabaikan.. hehehe.. Ptg semalam lpas aku tulis kat sini aku just bc beberapa blog jer... ada yg menarik aku dah letak link dia kat "blog aku baca" pegi la try.. Menarik seyh...byk benda la aku tau dari blog2 org ni esp blog akusape. Hbs semua benda aku try.. nanti aku post2 la benda2 yg aku try tu k...

Pagi ni aku bgn dgn keadaan sungguh bahagia skali... aku mimpi aku kahwim... hahahah... yg lawaknya aku mimpi aku kahwin dane.... dlm byk2 org kenapa dane... huhuhu... dh la dalam mimpi tu aku bju kahwin wane oren pastu dane wane biru.... gila tul... tersedar je dari mimpi tu aku rasa bhgia sgt... perghhh... xblehblah kan... kahkahkah.... pastu aku sedih sbb itu hanya satu mimpi.... lawak tahap dewa dewi tul...

Ala... mlas tul aku nak basuh kipas sharp aku yg chumel lagi kenit ni.... dah berabuk sgt ler.... ook itu tugas aku hari ni... ala aku kemas umah dgn bilik aku plak... pakwe dgn makwe nak dtg (pakcik dgn makcik aku yer)... rumah bersepah.. mana taknya semalam aku online jer.... ok sambung nanti la...

No comments:

Post a Comment