Saturday, June 14, 2008

My first blog...

Ceh tajuk pun sudah menipu...
hmmm... ni bukan la 1st blog aku...
sebelum ni dah ada...
tp sebelum ni private punya...
yg ini utk tontonan umum...
hehehe...

Apa yg buat aku nak tulis balik ni adalah aku tersgt la bosan jadi penjual anggur ni...
hahaha...

ok la... nak mintak pendapat korang semua...

skang dalam dilema...



Dilema pertama
aku tak tau nak keje sbgi apa...
account exec. ke auditor ker IS audit...
tiga2 pun aku suka...
tp kdg2 aku pikir aku suka keje yg leh jumpa org tp aku xnak la buat sales...



Dilema Kedua
aku dpt offer keje kat tmpt aku praktikal dulu...
ramai yg suh aku sambung cuma ada 2,3 org jer kata jgn
tmpt tu mmg dekat la dgn rumah..
mcm 10 minit jer dr rumah..
kawan2 pun dah ok..
just ada 2 reason ni je yg bt aku xnak sgt sambung kat situ..
sorry la reason dia tak leh bgtau..
sensitif skit...



Dilema ketiga
aku dpt interview kat Maersk dgn Kelly services..
leh tak, aku tak tau nak pegi ke tak...
tmpt dia jauh la...
xda public transport...
ngada2 kan aku ni...
demand semacam...



Hmmm...
td kuar dgn kawan aku..
pg makan kat subang...
secara kebetulan ada contest yg spell it right...
ala yg kat tv tu..
budak2 kena eje dlm eng...
wei dia punya perkataan mmg susah dowh..
aku pun tak reti nak eje..
hehehe...

pastu ada contest hop to da beat...
menarik..
dance contest...
cun giler la ada satu group ni buat...

No comments:

Post a Comment