Thursday, June 19, 2008

Indiana Jones...

18hb Jun 2008

Malam td layan bola france vs italy... fuh best wooo... Buffon mmg terror la... klu tak kerana dia pasti dah kalah dah italy... Yg buat best lagi tu italy menang pastu layak g suku akhir... menarik la...

hmmm... aku ada interiew ptg nanti... janji dgn pang jumpa kat kl sentral... sampai kl sentral aku jadi malas nak g... byk sgt benda halang aku... dahnya aku g makan... tgh makan, hujan plak... lagi la bt aku malas nk g... aku ajak dia pegi mid valley plak... tgk wayang... ahahaha... sementara tgg wayang start, aku g lepak kat the gardens... best la dia nya design... lagi best dari pavillion... cun giler... aku suka.. dah la xde org... kita org tgk citer indiana jones... xbesh la GSC punya wayang... kecik jer... maybe aku dah terbiasa dgn TGV... so aku xsuka kot GSC...

Balik tu aku naik bus... fuh ramai gila... ha yg buat aku pelik masa aku dalam bus tu... konduktor bus tu tak ambik pun duit aku tuk tiket tu... org belakang aku dia ambik, tp aku nya takk.... fuh cuak ooo masa tu... dah la derang slalu cek tiket.... dah sampai asia jaya baru aku berkesempatan nak bayar.... ( ceh ayat sgt skema..- berkesempatan)

Wei... aku makin confuse la.... aku ni demand sgt... ada offer tak nak terima... ada byk interview xmo pegi... aku tak paham diri aku ni.... apa nak jadi la...

TIDAK!!!!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment