Friday, June 27, 2008

Get Smart

Hmmm... pe yer nak mula dulu... ha.. pagi tadi makan roti canai.. tp adik aku dah hbskan kuah kari dia.. so aku terpaksa makan dengan kuah sambal... perghhh... gila pedas... sampai sakit perut aku dibuatnya...

janji dgn pang kul 10 kat ktm subang... tp kul 9 lebih mcm tu dia msg cakap dia lambat... bgus gak la... sbb aku pun tak siap lagi masa tu... aku ajak dia g sunway sbb JobsDB email cakap ada education n career fair 26 dgn 27hb... sementara tgg dia aku layan tgk gang starz jap... la xsangka layan punya layan sampai pang dah sampai kat subang... apa lagi bergegas la aku ke ktm... nsb baik bas cepat dapat... kita org g makan lunch dulu kat cili padi...

sampai jer pyramid terus tanya org tu kat mana sunway convention centre.... dia siap tanya yg education fair tu ker??? pastu org tu tunjuk la arah dia.... hahahaha..lawak2... aku punya la slalu dtg pun xtau kat mana convention centre tu.... kita org pergi2 tmpt tu skali kosong.. xda org.... pelik gila r... pg tanya org lain plak... dia kata sunway xbuat pun education fair... bertambah pelik aku.... akhirnya kita org decide malas nak cari... tp aku pelik gila sbb kat email tu tulis 25 dgn 27hb....

ha... pas tu kita org g jalan2... masuk jusco... aku nak g washroom... boleh plak masa kat dalam washroom tu, auntie cleaner tu cakap dgn aku mcm ni "awak gemuk2 pun cantik yer"... aku dah buat muka pelik gila... What??? dah la aku nak masuk toilet.... xtau la itu satu pujian ke perlian ker kritikan ker.... lantak la... Kesimpulannya pelik tul....

Penat jalan2.. dah nya kita org decide nak tgk wayang.. layan citer get smart.. klaka tul... hahahah.... siap org tepuk2 tgn lagi....mmg klaka tahap dewa dewi r.... tahap cipan pun ada gak la... Klakar la.... pas hbs wayang g lepak kat A&W.. sembang2 sambil kira hutang... aahhahaa.... pastu blah... oh yer..sepanjang aku kat pyramid tu mmg sakit perut gla2 la... semua pasal roti canai tu....

balik umah layan cite along came polly dgn internet.... itu jer la kisah aku hari ni.....

ha lupa nk bgtau... aku bloik dr sunway aku cek email. double confirm blk... ceh!!! rupa2nya 26 dgn 27 hb julai... tension tul... mcm mn x perasan...

No comments:

Post a Comment