Sunday, June 15, 2008

Blue Clue...

Ish.... hari awal2 pagi aku dah g umah member aku... kil 5.30 pagi dah kene kejut suh bgn... adoiiii... ngantok tul... pastu layan citer ghostbuster... mcm x bleh blah jer... ahaks.. lawak siot... oldies gila.. aku rasa masa aku sek rendah la citer tu aku tgk dulu.... Fuh kenangan lama imbas kembali...

Aku cal azrul wish dia happy fathers day... Dia dah lain la skang... Dh byk berubah... its ok...

Balik dr umah kawan aku... aku g Sunway Pyramid... punya la lama aku kat jusco tu... ada 4 kali aku masuk fitting rooms... 2 helai baju jer aku beli... xsangka plak aku rajin masuk fitting rooms..
dulu aku la paling mls...jadi bila beli slalu la xmuat... ahahaha... so kali ni aku puas hati gila la... sbb dh try kan... ada 10 pasang baju aku try... yg beli 2... pastu baju yg pertama dgn yg terakhir aku try plak yg aku beli.. kahkahkah....

balik dari sunway.. aku online... nak tgk tv tak de citer... last2 aku bukak tv9... pergh... mencabar kesabaran aku tul cite Blue's Clues... tension gla... mcm mana lak budak2 kecik leh layan citer macam tu.... Skang ni tgh tgg gang Starz....

ok r chow chin chau....

No comments:

Post a Comment